Sundhedspolitik i Jammerbugt Kommune

Innovativ, tværgående og handlingsskabende sundhedspolitik, der inddrager HELE kommunen i idé, design og handling.

Ydelser: Organisation Facilitering

Samarbejdet om sundhedspolitikken startede i den spæde idéfase, hvor Hanne Heuch, sundhedschef i Jammerbugt Kommune, ønskede at bruge kommunens sundhedspolitiske tænketank til at skabe andet og mere end en legitimerende hjemmeside om kommunens sundhedspolitik i relation til lovkravene.

Læs min blog: "Udkant eller forkant - en innovationshistorie" om arbejdet med sundhedspolitikken i Jammerbugt Kommune her.

undefinedI takt med at ambitionerne om at skabe et tværgående sundhedsfremmende løft og at nedbryde siloer i kommunen voksede blev Tænketanken, sundhedsafdelingens lederteam, kommunens chefteam og ikke mindst et stort Folkesundhedsmøde fora for egentlige samskabende og nybrydende tilgange til, hvordan Jammerbugt Kommune kan brede et meningsskabende sundhedsarbejde ud i alle Kommunens arbejdsområder.

Mit bidrag bestod hovedsageligt i at facilitere diverse møder på en måde, så de enkelte deltagere fik mulighed for at bidrage med deres meget forskellige ekspertise, undren og kreativitet. Arbejdsprocessen - fra spæd idé til Folkesundhedsmøde og politisk behandling voksede emergent frem gennem de forskellige aktørers bidrag og engagement. Mine kompetencer til at facilitere og samtidig skabe skarpe opsamlinger og tilbyde nye løsninger bidrog væsentligt i fremdriften.

I tillæg var mit bidrag i høj grad at supportere sundhedschefen til at holde fast i sine ambitioner om at bruge den bærende sundhedsfremmende kerneidé som drivkraft til et grænsebrydende samarbejde. 

Se Sundhedspolitikken her på Jammerbugt Kommunes hjemmeside - følg sidens link.

Se en flot og farverig fotoserie fra Folkesundhedsmødet her.

Hanne Heuch - Sundhedschef - Jammerbugt Kommune
"Katrine hjalp mig i arbejdet med sundhedspolitikken til at tro på, at det kunne lykkes at skabe tværgående samarbejde i alle kommunens forvaltninger om ambitiøs og meningsfuld sundhedsfremme. Hun faciliterede med stor sikkerhed en række møder i kommunens forskellige organisatorisk lag og skabte vidtrækkende engagement og opbakning. Og i forhold til kommunen som helhed har Katrine være medskaber af et værktøj og en forståelse, der har bidraget til at vi kan trænge igennem den organisatoriske lydmur i kraft af en innovativ sundhedspolitik, der river siloerne ned. Sundhedspolitikken er mit svendestykke som chef, og uden Katrine var den opgave – som egentlig er pløkumulig – ikke blevet løst med den kreative højde."
katrine_schumann_contact.png

Skriv til Katrine

{{returnmessage.message}}

Tak for din henvendelse. Jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.

Noget gik helt galt under afsendelsen. Prøv igen ... eller kontakt os venligst pr. telefon.

Din profil er oprettet men der er noget galt med den email du har angivet og vi kan derfor ikke sende dig emails.

Er "{{returnmessage.form.email}}" helt korrekt?

Kontakt venligst agrobalance.dk

Du skal udfylde emailadresse Den angivne emailadresse er ikke korrekt