Optakt til ny politisk strategi - ungestrategier i en reformtid

Tværgående politiske udvalg i Slagelse, Ringsted og Sorø kommuner - 2 timers workshop.

Ydelser: Facilitering

"Ungestrategier i en reformtid - en lokal kaleidoskopi".

Workshoppen guidede lokalpolitikerne og de kommunale ledere indenfor ungeområdet gennem en proces, hvor de fik udvekslet ideer og tanker, der kan sætte ambitiøs og samtidig realistisk retning og proces på de lokale udfordringer, hver enkelt kommune lokalt har i at få flere unge i uddannelse og til at gennemføre uddannelse. Målet var at igangsætte en efterfølgende egentlig strategiproces i hver enkelt kommune.Workshoppen gik uden om plenum-opsamlinger - faciliteringen fokuserede på at få deltagerne til at udvikle og dele tanker med hinanden med henblik på at kunne arbejde videre i deres respektive udvalg og kommune

"Kaleidoskopet" var faciliteringsmetoden til at få deltagerne til at bryde deres vanlige kommunikationsmønstre og i stedet at se flere perspektiver og løsninger på udfordringerne.

Jacob Mortensen - Leder - UU Vestsjælland
"Vi gjorde brug af Katrines ekspertise som facilitator ved en tværkommunal workshop, hvor forskellige politiske udvalg og chefer i 3 kommuner skulle inspirere hinanden til det kommende strategiarbejde internt i hver kommune. Katrine er meget professionel og hendes workshopmetode skabte en masse liv og aktivitet i grupperne. Arbejdet gav mening og en god grobund for at arbejde videre. Det var "spot on!", hvad vi havde brug for."
katrine_schumann_contact.png

Skriv til Katrine

{{returnmessage.message}}

Tak for din henvendelse. Jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.

Noget gik helt galt under afsendelsen. Prøv igen ... eller kontakt os venligst pr. telefon.

Din profil er oprettet men der er noget galt med den email du har angivet og vi kan derfor ikke sende dig emails.

Er "{{returnmessage.form.email}}" helt korrekt?

Kontakt venligst agrobalance.dk

Du skal udfylde emailadresse Den angivne emailadresse er ikke korrekt