Mission og strategi - samskabelse med interessenter

Hvad er vores opgave og hvordan skal vi samarbejde om den?

Ydelser: Facilitering Organisation Ledelse

Dette var helt centrale spørgsmål for en seminardag, hvor målet var at blive tydelig på mission og strategi i Arctic Consensus. Arctic Consensus formidler viden og kompetencer i samarbejdet mellem Danmark og den arktiske region og særligt Grønland, og samarbejder med både erhvervsliv, uddannelser, interesseorganisationer, netværk og politiske beslutningstagere.

Faciliteringsopgaven var 2 delt: 1. Få Arctic Consensus' samarbejdspartnere til at komme med bud på mission og strategi og 2. Få et kreativt, nysgerrigt og tillidsskabende samspil op at stå mellem samarbejdspartnere og Arctic Consensus, som der kan føres videre i fremtiden.

Kaleidoskopets kreative, samskabende og udforskende tilgang hjalp deltagerne med netop dette.

Liselotte Terp - Direktør - Arctic Consensus
"Arctic Consensus samarbejder til dagligt med Arktis og især Grønland. Vi står overfor at se kommunikationsstrategien efter i sømmene. Det stod klart, at vi måtte begynde med en skærpelse af missionen og en væsentlig understregning af, at det er arbejdet og samarbejdet, der er i fokus. Vi havde derfor, blandt andet behov for at gennemføre et forløb med centrale samarbejdspartnere om den del. Med Katrines kreative tilgang til forløbet fik vi afklaring i forhold til de muligheder og udfordringer, vi står overfor samtidig med, at der blev skabt et fornyet og friskt perspektiv på organisationen. Den legende måde at tilgå aktiviteterne for dagen, var helt klart nyt for en del af deltagerne, men viste sig at gøre det nemmere at finde vejen frem. Der blev skabt klarhed både for os som organisation, men samtidig også for vores samarbejdspartnere. Der blev skabt et helt nyt lys over situationen, hvor alle parter fik et stort udbytte med hjem, hvad mere kan man ønske sig?"
katrine_schumann_contact.png

Skriv til Katrine

{{returnmessage.message}}

Tak for din henvendelse. Jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.

Noget gik helt galt under afsendelsen. Prøv igen ... eller kontakt os venligst pr. telefon.

Din profil er oprettet men der er noget galt med den email du har angivet og vi kan derfor ikke sende dig emails.

Er "{{returnmessage.form.email}}" helt korrekt?

Kontakt venligst agrobalance.dk

Du skal udfylde emailadresse Den angivne emailadresse er ikke korrekt