Medico innovation - strategiske og teknologiske udfordringer

Facilitering af 1-dags workshop med 60 forskere og udviklingsansvarlige fra offentlige og private interessenter i medico innovation.

Ydelser: Facilitering Kaleidoskopet

"Vi gider ikke mere overfladesnak og salgsgas. Vi vil mødes og tale sammen om reelle udfordringer og samarbejdsmuligheder. På en måde, så vi har konkrete og brugbare relationer, når vi går hjem."

Sådan var forventningerne fra 60 højtspecialiserede forskere og forretningsudviklere, da de mødtes i DTUs netværk for Medico Innovation til en netværksdag om strategiske og teknologiske udfordringer.

Væk røg de klassiske keynote-speakers og ind kom struktureret tid og metode til at tale sammen. Så man både fik introduceret sig til størstedelen af de fremmødte på en vedkommende måde og samtidig kom i dybden med de gode og fagligt spændende samtaler.

Kaleidoskopet var faciliteringsmetoden, fordi her gives en klar struktur, hvor både tillidsskabende relationer og udforskning af nye løsninger vægtes i samspil. Kaleidoskopet giver en styret ramme for kommunikationens proces og det frigør fokus på kommunikationens indhold.

"Jeg er meget introvert og for det meste kan jeg slet ikke holde ud af være til netværksmøder. Det kunne jeg idag. Det var dejligt at var så tydelig en struktur i processen, at jeg synes at jeg kunne bidrage med min faglighed." sagde en deltager ved dagens slutning.

Stine Kruse - Teamleder - Afdelingen for Innovation og Sektorudvikling, DTU
"Katrine Schumann strukturerer og leverer facilitering af workshops for specialister med stor faglighed, troværdighed og overblik. Hun formåede fra tilbud til leverance at ramme målgruppen meget præcist og skabe præcis den ramme vi havde forestillet os. Katrines metode åbner op for en inspirerende og åben dialog mellem deltagerne og skaber rum for innovation og nytænkning"
katrine_schumann_contact.png

Skriv til Katrine

{{returnmessage.message}}

Tak for din henvendelse. Jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.

Noget gik helt galt under afsendelsen. Prøv igen ... eller kontakt os venligst pr. telefon.

Din profil er oprettet men der er noget galt med den email du har angivet og vi kan derfor ikke sende dig emails.

Er "{{returnmessage.form.email}}" helt korrekt?

Kontakt venligst agrobalance.dk

Du skal udfylde emailadresse Den angivne emailadresse er ikke korrekt