Leg, læring, oplevelse - også for voksne i dagplejekontoret

Dagsseminar med Dagplejekontoret, Mariagerfjord Kommune.

Ydelser: Facilitering Organisation Kaleidoskopet

Seminaret tog fat om Dagplejekontorets arbejde med kerneopgaven og særligt på at skabe og fastholde et lærende og udviklende samarbejde, hvor trivsel vokser i kraft af faglighed og forskellighed. Vores mål med dagen var at løfte strukturerne og samarbejdet om kerneopgaven ind i et nyskabende og kreativt rum, hvor nye muligheder træder frem.

Seminaret var struktureret omkring en vision om at dagplejen i Mariagerfjord Kommune kunne godt blive Danmarks bedste dagpleje, hvor alle skaber læring, trivsel og udvikling. Ikke kun hos børnene, men hele vejen rundt i og omkring dagplejen.

Kaleidoskopet var den konkrete faciliteringsmetode, der strukturerede udforskningen af kerneopgaven og samarbejdsrelationerne. Med alle sanser i spil flyttede vi os langt væk fra overfladesnakken og ind i den egentlige mening med Dagplejekontoret.

(En del af dagens proces var at skabe kollager. Nu inspirerer de dagligdagen i dagplejekontoret)

Bente Fogh - Leder - Dagplejen i Mariagerfjord Kommune
"Katrine styrede dagens innovative proces på forbilledlig vis. Den tog afsæt i det bedste vi kender fra vores praksis til at både italesætte og billedliggøre drømme og visioner for det fælles arbejde. Vi fik med Katrines guidende og anerkendende metode fundet egne nye veje og konkrete forslag til vores praksis. Vi giver Katrine de bedste anbefalinger – hun formår med sin store viden og vindende personlighed at få os ud på ”gyngende” grund, så vi får adgang til en skabende og innovativ kraft i os selv, som styrker forandringsmodet og trivslen."
katrine_schumann_contact.png

Skriv til Katrine

{{returnmessage.message}}

Tak for din henvendelse. Jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.

Noget gik helt galt under afsendelsen. Prøv igen ... eller kontakt os venligst pr. telefon.

Din profil er oprettet men der er noget galt med den email du har angivet og vi kan derfor ikke sende dig emails.

Er "{{returnmessage.form.email}}" helt korrekt?

Kontakt venligst agrobalance.dk

Du skal udfylde emailadresse Den angivne emailadresse er ikke korrekt