Udvikling af læringsrum i hverdagen

Tandplejen i Mariagerfjord Kommune - 2 dagsseminar med lederteam.

Ydelser: Kaleidoskopet Facilitering

Målet med seminaret var at udvikle et værdiskabende samtale- og læringsrum for lederne i tandplejen. Udfordringen i dagligdagen er, at både tid og vaner blokerer for, at man sammen nysgerrigt udforsker udfordringer i praksis - selvom ønsket er klart: vi vil gerne lære af hinanden!

Tandplejen kunne have valgt at tilpasse deres hverdag til allerede udviklede metoder til at skabe læring - f.eks. gennem supervision og kollegial respons - men i en erkendelse af, at løsninger udviklet med brugerne selv ofte fungerer bedst, valgte vi at skabe et helt nyt koncept for læringsrum i hverdagen.

Sammen brugte vi Kaleidoskopets udforskende og kreative proces til at udvikle 10 principper for kommunikation, der skaber læring i hverdagen.

Kirsten Andersen - Leder - Tandplejen i Mariagerfjord Kommune
"Den umiddelbare værdi af seminaret var at finde i måden, hvorpå vi sammen udviklede en løsning/ et produkt som svar på vores problemstilling. Der opstod et godt fællesskab i arbejdet med at finde vores helt egen model. Du hjalp os til at øge fokus på forskellighederne i teamet, og med at lade os mærke, at det kan give en oplevelse af fællesskab at erkende, at det er OK at være forskellige. Vi oplever nu en øget opmærksomhed på at spørge ind og være lyttende og nysgerrig i samtalen både med hinanden og kolleger, som ikke deltog i seminaret."
katrine_schumann_contact.png

Skriv til Katrine

{{returnmessage.message}}

Tak for din henvendelse. Jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.

Noget gik helt galt under afsendelsen. Prøv igen ... eller kontakt os venligst pr. telefon.

Din profil er oprettet men der er noget galt med den email du har angivet og vi kan derfor ikke sende dig emails.

Er "{{returnmessage.form.email}}" helt korrekt?

Kontakt venligst agrobalance.dk

Du skal udfylde emailadresse Den angivne emailadresse er ikke korrekt