SÅDAN leder du innovation i hverdagen

Workshop for ledere og nøglelærere på Hernings entrepreneurskabsskoler.

Ydelser: Foredrag

Ledere og nøglelærere på Hernings entrepreneurskabsskoler fik fokus på eget innovative lederskab.

  • Hvordan skal vi fortsat lede og lære entrepreneurskab i grundskolen, når vi samtidig også skal lede og lære en ny folkeskolereform?
  • Hvordan prioriterer vi forholdet mellem udvikling og drift i skolens hverdag i spændingsfeltet mellem politik, administration, faglighed og forældreindflydelse?
  • Hvordan kan innovationstænkningen løfte vores personlige lederskab som ledere og lærere i skolen, så vi bruger vores egen kreativitet som kilde?

Dette var blot nogle få af de spørgsmål deltagerne fik udforsket gennem workshoppen: SÅDAN leder du innovation i hverdagen.

Workshoppen var 2 delt: en formiddagsworkshop for skoleledelserne med særligt fokus på ledelse i krydspresset mellem drift og udvikling og en eftermiddagsworkshop for både ledelse og nøglelærere, hvor fokus var på det innovative lederskab i hverdagen.

En lærer, Belinda Hornshøj, skrev efterfølgende uopfordret til mig:

"Jeg må simpelthen skrive til dig. Jeg var en af de heldige der fik mulighed for at deltage i dit meget inspirerende kursus I Herning d. 12.1.16 Du gav så mange fine oplæg og ansporinger. Jeg gik sååå beriget hjem.

Jeg har allerede brugt så meget af det jeg fik med, at jeg efterhånden synes, det er blevet en integreret del af den jeg er – og det er jeg meget taknemmelig for. Jeg ønsker dig alt det bedste -og at du skal vide, at du med din sten i mit vand har skabt mange, uendelig mange ringe, for jeg bruger det i min hverdag sammen med mine skønne elever, som elsker at bidrage og gøre en forskel."

Herning Skolevæsen - Ledere og nøglemedarbejdere ved entrepreneurskabsskolerne
"Vi havde en rigtig god dag med Katrine. Hun ramte meget præcist i forhold det dilemma, som man ofte står i som skoleledelse: Dilemmaet mellem "innovation og drift". Hun talte lige ind i vores virkelighed på en måde der var til at forstå, meden meget fin balance i mellem teori, diskussion og praktisk arbejde. Katrine skabte en god "ramme" for vores drøftelse af, hvor skolen befinder sig lige nu i forhold til kerneopgaven og det organisatoriske krydspres."
katrine_schumann_contact.png

Skriv til Katrine

{{returnmessage.message}}

Tak for din henvendelse. Jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.

Noget gik helt galt under afsendelsen. Prøv igen ... eller kontakt os venligst pr. telefon.

Din profil er oprettet men der er noget galt med den email du har angivet og vi kan derfor ikke sende dig emails.

Er "{{returnmessage.form.email}}" helt korrekt?

Kontakt venligst agrobalance.dk

Du skal udfylde emailadresse Den angivne emailadresse er ikke korrekt