Copenhagen Business Academy – Co-creating the Future

Innovativ organisationsudvikling over 10 måneder - 300 medarbejdere og ledere - 5 forskellige arbejdspladser i fusion.

Ydelser: Organisation Facilitering

Helle Haahr Nielsen, intern projektleder fortæller om forløbet:

CPH Business Academy fusionerede 5 arbejdspladser og flere uddannelser og ønskede at fusionsprocessen kunne løfte sig og skabe egentlig fornyelse for vores uddannelsesmiljøer. Vi fik midler til et stort projekt – Co-Creating the Future – gennem Center for Offentlig Kompetenceudvikling. Projektet varede 10 måneder og involverede samtlige 300 medarbejdere og ledere samt adskillige erhvervsvirksomheder og studerende.

Vi måtte lægge kursen om flere gange i projektet, fordi der løbende var forandringer i og omkring vores organisation. ”Det, der sker, det sker. Og det giver fantastisk feedback, som vi kan bruge positivt” er en grundholdning hos Katrine, der smittede og lærte os, at selvom det sjældent går som vi har planlagt, så er dét, der så sker i stedet, værdiskabende for processen når vi forstår at udnytte det.

Det gav en ny afslappethed i at arbejde i organisation og ledelse. Og dét skaber værdi. Katrine kan skabe en ro, der gør, at vi tror på det, vi laver og får lyst til at arbejde videre. Både ledere og medarbejdere føler sig mødt både i de nære samtaler og de store sammenhænge.

Når man samarbejder med Katrine skal man ikke være en bangebuks. Man skal være modig nok til reelt at ønske udvikling – det er ikke bevaringsledelse, hun står for.Det kræver mod at gøre noget så anderledes som at turde være i det emergente. Og modet opstod faktisk hos både ledelse og de medarbejdere, der blev forandringsagenter og skabte nogle resultater, som vi høster af både internt og eksternt i CPH Business.

Katrine var god til også at få samlet rigtig godt op løbende og det gav en rigtig god følelse og forankring i både forandringsagenter og i ledergruppen, der skabte overblik og rød tråd også på tværs af organisationen. Projektet var meget medarbejdertungt, men Katrine fik på en velafbalanceret måde sikret topledelsens engagement og løbende opbakning.

Katrine var en uvurderlig støtte til mig som intern projektleder. Hun ringede ind i mellem uopfordret og spurgte: ”Hvordan går det egentlig med projektet?” og hjalp mig til at se helhedsorienteret og få øje på nogle perspektiver, jeg ikke selv umiddelbart kunne se indefra organisationen. 

Hun leverede ikke bare det, vi havde aftalt, men havde en ægte omsorg for hele projektet. Det gav mig mindre stress, ro på og afklarethed, sådan rent psykologisk. Det var i den grad guld værd, både for projektet og for projektlederen. Det har jeg selv lært så meget af, at jeg selv prøver at få lagt mere sparring til projektlederen ind i nye projekter.

VILD MED GRAFISK FACILITERING? Se evalueringen af Co-creating the Future-projektet her.

Helle Haahr Nielsen - HR projektleder - CPH Business Academy
"Vi valgte Katrine Schumann, communicate2innovate fremfor de store, sikre konsulenthuse. Og det var et klogt valg. For med hende fik vi et egentligt emergerende projekt, fremfor en fastlagt køreplan. ”Lad os skabe noget nyt sammen”, var Katrines udgangspunkt. Og det var godt for os i den store fusionsproces, at vi kunne slippe fortiden. Katrines fokus er innovation og fornyelse, og det er gennemgående i alt hvad hun lavede med os. Engageret, seriøs og ambitiøs. Selvkørende og initiativrig. God etik og moral i samarbejdet. Gennemslagskraft og nærvær. Katrine kan stå på en scene og brænde igennem overfor 300 medarbejdere."
katrine_schumann_contact.png

Skriv til Katrine

{{returnmessage.message}}

Tak for din henvendelse. Jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.

Noget gik helt galt under afsendelsen. Prøv igen ... eller kontakt os venligst pr. telefon.

Din profil er oprettet men der er noget galt med den email du har angivet og vi kan derfor ikke sende dig emails.

Er "{{returnmessage.form.email}}" helt korrekt?

Kontakt venligst agrobalance.dk

Du skal udfylde emailadresse Den angivne emailadresse er ikke korrekt