Kaleidoskopet® - mindset og metode

Kaleidoskopet® tilbyder en struktureret måde at kommunikere innovativt, så nye løsninger opstår og tillidsfulde relationer skabes.

Kompleksitet og emergens som mindset

"Du kan ikke opdage nyt land uden at miste kysten af syne i lang tid" er en holdning, der markerer Kaleidoskopets mindset.

Vore vanemønstre er så stærke, at vi ikke opdager at vanerne former dét, der overhovedet er muligt for os at opdage og forstå. Både i vores relationer med andre mennesker og som vores muligheder i opgaveløsningen.

Kaleidoskopet er en metafor for at bryde vore vaneforståelse op og træne i at opdage de utallige alternative muligheder, der også findes. I hverdagen. Når vi arbejder kaleidoskopisk accepterer vi kompleksiteten i samspillet mellem organisation og kommunikation. Vi erkender i tanke, krop og følelse at der findes uanede perspektiver.

Først opleves det kaotisk og uoverskueligt. Men i erkendelse af, at kompleksitet netop ikke skal overskues, vokser lettelsen og åbenheden for emergens. Og egentligt nye, værdiskabende løsninger og relationer opstår.

Struktureret udforskning som metode

Metoden udgøres af et samtaleværktøj, der trin for trin holder et møde, en møderække eller et seminar på sporet og gør, at I finder innovative løsninger på konkrete problemer.

Kaleidoskopets metode udgøres af 3 processer:

  • xplore: åben, undersøgende og kreativ udforskning af problemstillingen.
  • xtract: konkretiserer og sammenfatter indsigt.
  • xploit: afgrænser og planlægger konkrete handlinger.

Kaleidoskopet indeholder konkrete værktøjer, der hjælper jer igennem disse 3 processer, så I får inspireret jeres udfordring gennem kreativ, eksperimenterende og indlevende udforskning; får trukket essensen ud af denne inspiration og får skabt et konkret grundlag for at handle på den nye indsigt.

HENT EN INTRODUKTION TIL KALEIDOSKOPETS MINDSET OG METODE HER.

katrine_schumann_contact.png

Skriv til Katrine

{{returnmessage.message}}

Tak for din henvendelse. Jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.

Noget gik helt galt under afsendelsen. Prøv igen ... eller kontakt os venligst pr. telefon.

Din profil er oprettet men der er noget galt med den email du har angivet og vi kan derfor ikke sende dig emails.

Er "{{returnmessage.form.email}}" helt korrekt?

Kontakt venligst agrobalance.dk

Du skal udfylde emailadresse Den angivne emailadresse er ikke korrekt