Kaleidoskopet® coaching

Hvad leder DU efter?
  • Hvordan skaber du en hverdag som leder, hvor du bruger dig selv optimalt - og sikrer, at dét samme gør dine medarbejdere og kolleger?
  • Hvad er dit særlige, autentiske potentiale som leder - og hvordan bruger du det i det daglige?
  • Hvordan bruger du dit personlige lederskab som katalysator for innovation?

Få de svar, du selv rummer, men som du ikke kendte rækkevidden af!

Kaleidoskopet-coaching er en coachingform, hvor du udforsker, oplever og finder dit autentiske potentiale som leder. Kaleidoskopet udfordrer og støtter dig til at se med friske øjne på dét, der allerede er din hverdag som leder - at udforske gennem viden, kreativitet og skønhed med det resultat at dit eget, unikke og stærke autentiske lederskab kan træde frem og blive til innovativ handlekraft.

I kaleidoskopisk coaching opsøger vi aktivt omgivelser, der inspirerer og provokerer os til at skabe nye tanker og handlemuligheder. Vi går på museum og på naturvandring; vi laver kreative værker og undersøger musik; vi spejler udfordringen i teoretiske modeller og laver nye selv.

Jeg er trænet coach og kaleidoskopisk coaching trækker både din og min viden, kreativitet og sans for store sammenhænge ind i coachingen.

Jeg underviser i coaching på Masteruddannelsen i Organisatorisk Coaching på Aalborg Universitet, hvor jeg har særligt fokus på, hvordan selv de mindste nuancer i sproget skaber vores handlemuligheder og hvordan æstetiske oplevelser kan give os helt nye erkendeformer.

Kaleidoskopet-coaching foregår efter individuel aftale.

Læs, hvad Hanne Heuch, sundhedschef i Jammerbugt Kommune siger som Kaleidoskopet coaching her:

"Jeg ser Katrine som mit krealytiske team – mit sounding board. Jeg bruger hende som en slags ressonansrum, hvor jeg lufter mine tanker om ledelsesopgaverne og får sparring til at finde nye veje i mit lederskab. Hun er med til at gøre mig skarp og finkultivere mig som chef og person. Vi har sammen en slags ledelseslaboratorium, hvor vi udvikler nye ledelsesformer i min praksis. Og vi inddrager de øvrige ledelseslag i laboratoriet med stor succes.

Sammen med Katrine kan man springe ud i store forandringer. Hun har en sikker hånd , tårnhøj faglighed og stor kreativitet. Hun skaber både ro og tro og mod. Og resultater."

Udvalgte blogindlæg om Kaleidoskopet coaching

Bliver vi opdaget? Christinas møde med sit lederskab og Kvium

Total control can be the death of work. Andy Goldsworthy som inspiration i lederskabet

Er du mønsterbryder som leder i det offentlige?

katrine_schumann_contact.png

Skriv til Katrine

{{returnmessage.message}}

Tak for din henvendelse. Jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.

Noget gik helt galt under afsendelsen. Prøv igen ... eller kontakt os venligst pr. telefon.

Din profil er oprettet men der er noget galt med den email du har angivet og vi kan derfor ikke sende dig emails.

Er "{{returnmessage.form.email}}" helt korrekt?

Kontakt venligst agrobalance.dk

Du skal udfylde emailadresse Den angivne emailadresse er ikke korrekt