Kaleidoskopet®

Kaleidoskopet® er et mindset og en konkret metode til innovativ kommunikation. Kaleidoskopet® fremkalder fascinationen og inspirationskraften, der er gemt i hverdagens tænke- og handlemønstre.
 • Husker du magien i at sætte et kaleidoskop for øjet og forsvinde ind i de smukke mønstre, denne lille, enkle kikkert kunne lave?
 • Husker du trangen til at dreje kaleidoskopet igen, for at forundres og fordybes i det nye mønster, der nu var skabt? 
 • Lysten til at dreje kaleidoskopet endnu en gang og fascineres af, at det nye mønster var helt anderledes end det sidste mønster - og dog skabt af de samme elementer. 
 • Og husker du ønsket om at kunne fastholde dette smukke, komplekse - men alligevel så enkle billede; tage det ud af kikkerten og hænge det op.
 • Og så skabe ét påny.

Kaleidoskopet® er et mindset og metode designet til at støtte ledere og teams i at bruge fascination, passion og indlevelse som kilder til innovation. Forskning viser, at dét, der adskiller innovative ledere fra andre gode ledere er, at innovative ledere gør brug af deres evner til udforskning.

Kaleidoskopet® skaber adgang til det innovative potentiale i både den enkelte og i gruppen ved at åbne innovationsprocessen udforskende, kreativt og tillidsskabende; holde processen åben og inspireret længe nok til at en ny, innovativ løsning bliver tydelig og udnytte denne nye indsigt til at skabe konkret, ny og overskridende værdi i organisationen.

Med Kaleidoskopet® ved hånden, har du et værktøj, der hjælper dig til udforskning på en struktureret måde, hvor du både får tilgodeset idéudviklingen og udviklingen af gode relationer blandt de samarbejdende.

Kaleidoskopet® er udviklet af Katrine Schumann, communicate2innovate og bygger på forskningsbaserede teorier om lederskab, kommunikation, organisatorisk læring og designudvikling.

Eksempler på opgaver med Kaleidoskopet®

 • Læringsrum i hverdagen

  Tandplejen i Mariagerfjord Kommune - 2 dagsseminar med lederteam.

  Målet med seminaret var at udvikle et værdiskabende samtale- og læringsrum for lederne i tandplejen. Udfordringen i dagligdagen er, at både tid og vaner blokerer for, at man sammen nysgerrigt udforsker udfordringer i praksis - selvom ønsket er klart:…

  Læs mere om Læringsrum i hverdagen
 • Kaleidoskopet® coaching

  Jeg er trænet coach og har udviklet en særlig kaleidoskopisk coachingform, som trækker både din og min viden, kreativitet og sans for store sammenhænge ind i coachingen.

  I kaleidoskopisk coaching opsøger vi aktivt omgivelser, der inspirerer og provokerer os til at skabe nye tanker og handlemuligheder. Vi går på museum og på naturvandring; vi laver kreative værker og undersøger musik; vi spejler udfordringen i teoreti…

  Læs mere om Kaleidoskopet® coaching
 • Medico innovation - strategiske udfordringer

  Facilitering af 1-dags workshop med 60 forskere og udviklingsansvarlige fra offentlige og private interessenter i medico innovation.

  "Vi gider ikke mere overfladesnak og salgsgas. Vi vil mødes og tale sammen om reelle udfordringer og samarbejdsmuligheder. På en måde, så vi har konkrete og brugbare relationer, når vi går hjem." Sådan var forventningerne fra 60 højtspecialiserede fo…

  Læs mere om Medico innovation - strategiske udfordringer
 • Blinde punkter som positiv løftestang i konsulentarbejdet

  Seminar med konsulenter og ledere i Væksthus Hovedstaden

  Væksthus Hovedstaden er i rivende udvikling og løfter opgaverne på måder, så brugere og samarbejdspartnere ikke bare er tilfredse, men overordentligt begejstrede. I sådan en situation, kan man som organisation vælge at hvile på laurbærrene eller brug…

  Læs mere om Blinde punkter som positiv løftestang i konsulentarbejdet
katrine_schumann_contact.png

Skriv til Katrine

{{returnmessage.message}}

Tak for din henvendelse. Jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.

Noget gik helt galt under afsendelsen. Prøv igen ... eller kontakt os venligst pr. telefon.

Din profil er oprettet men der er noget galt med den email du har angivet og vi kan derfor ikke sende dig emails.

Er "{{returnmessage.form.email}}" helt korrekt?

Kontakt venligst agrobalance.dk

Du skal udfylde emailadresse Den angivne emailadresse er ikke korrekt