Foredrag

Savner I en motiverende, vidende og underholdende formidling af, hvordan hverdagen på arbejdspladsen i det offentlige kan være rammen for forandring og fornyelse, så book et foredrag med mig.

Mine foredrag er i øjenhøjde og formidler viden på en nærværende og inspirerende måde, hvor faglig ekspertise og konkrete eksempler følges ad.

I kan vælge et "ready to go" foredrag her nedenfor, der tilpasses jeres arbejdsplads eller vi kan skabe et nyt, der passer præcis til jeres behov.

ALLE foredrag kan udvides til WORKSHOP i samme tema, men med større effekt i praksis.

 

 • Kreativitet i hverdagen i det offentlige

  Kreativitet er ikke for de særligt udvalgte i særlige projekter, men for alle på arbejdspladsen i hverdagen. Udfordringen i det offentlige er bruddet med "vi plejer at..." og ledelsessystemer, der vægter sikker drift. Alligevel er der heldigvis masser af mulighed for kreativitet i hverdagen!

  Foredraget afmystificerer kreativitet og kommer med eksempler på, hvordan kreative løsninger på almindelige hverdagsudfordringer skaber værdi. Samtidig vises, hvorfor offentlige arbejdspladser ofte helt naturligt holder fast i ”vi plejer at gøre”, og…

  Læs mere om Kreativitet i hverdagen i det offentlige
 • Sådan leder DU innovation i hverdagen

  Ved at kende og bruge de 7 essentielle ledelsesstrategier, kan du lede til innovation i hverdagen. Uden forkromede projektforløb og en mastergrad i innovation!

  Foredraget inspirerer til personligt lederskab og til at lede til fornyelse og forandring i netop de rammer, organisationen har opstillet og som allerede findes i hverdagen. Foredraget retter sig til ledere på alle niveauer og til HR- og udviklingsko…

  Læs mere om Sådan leder DU innovation i hverdagen
 • Teori U - slip fortiden og tag imod fremtiden

  “Det hele starter med, at du lytter til den spirende fremtid”, siger den amerikanske ledelsesforsker Otto Scharmer. Men hvad mener han egentlig med, at fremtiden ER her allerede?

  Foredraget præsenterer Teori U på en skarp, akademisk præcis måde og gør samtidig teorien levende og meget hverdagsnær, ved at bruge konkrete eksempler fra danske arbejdspladser i det offentlige. Jeg har fra min forskning et grundigt og dokumenteret …

  Læs mere om Teori U - slip fortiden og tag imod fremtiden
katrine_schumann_contact.png

Skriv til Katrine

{{returnmessage.message}}

Tak for din henvendelse. Jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.

Noget gik helt galt under afsendelsen. Prøv igen ... eller kontakt os venligst pr. telefon.

Din profil er oprettet men der er noget galt med den email du har angivet og vi kan derfor ikke sende dig emails.

Er "{{returnmessage.form.email}}" helt korrekt?

Kontakt venligst agrobalance.dk

Du skal udfylde emailadresse Den angivne emailadresse er ikke korrekt